Comunicat Oficial


Avui és un dia trist per la família de La Romàniva Navàs. Estem vivint uns moments molt complicats al nostre país, i això ens ha fet AJORNAR l'edició 2020 de la nostra estimada cursa fins al setembre d'aquest mateix any, esperant que alehores tot estigui al seu lloc i puguis disfrutar del nostre territori com et mereixes.

Tot i que encara falten 6 setmanes per la prova, pensem que és la millor decisió que podem prendre donada la situació actual i la seva ràpida evolució. La salut de tots els participants, tots els voluntaris, i tota la gent que d'una manera o altra està implicada és la nostra prioritat.
Amb la mateixa filosofia que sempre ens ha caracteritzat, l'edició 2020 es traslladarà al 19 i 20 de setembre.

Com ho farem?
- Tots els inscrits/es al maig 2020 automàticament estareu inscrits al setembre
- Tots els inscrits/es tenen l'oportunitat d'anul·lar-la i demanar la devolució de la inscripció, segons està especificat en el reglament, en qualsevol moment, sigui ara o durant els propers mesos. Aquesta devolució la podeu demanar en qualsevol moment via formulari de contacte de la web

Et demanem comprensió, si t'has quedat amb ganes i t'agradaria tornar a Navàs al setembre, mantenin-te inscrit pel 2020 fins que ho tinguis clar ens ajudaràs a no bloquejar el sistema de retorn i poder atendre a tothom, són moments complicats per tots nosaltres. El treball voluntari que el corredor/a demana sempre a totes les organitzacions, ara és el moment de girar-ho i que tots hi posem bona voluntat i una mica de paciència.

Gràcies per la teva comprensió, t'esperem el 19 i 20 de setembre a Navàs!!

Staff La Romànica

La Romanica

19 i 20 SETEMBRE

3 RECORREGUTS - 3 AVENTURES
- ROMÀNICA 83km
- MEDIUM 57km
- MINOR 36km